Veelgestelde vragen

Voor al je vragen over onze keukens

Heb je een vraag over onze keukens, onze aanpak, levering of montage? Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte? Of heb je een vraag over één van onze toonzalen? Bekijk hieronder dan onze veelgestelde vragen en ontdek het antwoord op jouw vraag. Vind je het antwoord op jouw specifieke vraag niet terug? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Je bezoekt één van onze toonzalen met de afmetingen van jouw keuken. Hou rekening met deuren, ramen, blijvende radiatoren en meet zeker ook de plafondhoogte.

Na het beluisteren van al jouw wensen, maken wij samen met jou een schets van je nieuwe keuken. Met de nodige uitleg over materialen, kleuren en toestellen komen we zo tot een mooi keukenontwerp.

Nadat we het ontwerp hebben uitgewerkt in 3D met bijhorend grondplan en gedetailleerde offerte krijg je de kans om dit samen met onze toonzaaladviseur te bekijken en eventueel aan te passen. De plannen en offerte kan je thuis rustig bekijken.

Wordt dit jouw nieuwe keuken? Dan komen wij jouw ruimte tot op de millimeter opmeten en kan jouw keuken in productie. Eén van onze eigen montageteams komt bij je thuis om alle gemaakte afspraken in praktijk om te zetten. Zij plaatsen jouw keuken volgens de regels van de kunst.

Nu is het alleen nog tijd om te genieten van jouw droomkeuken!

De levering en plaatsing van je Demokeuken gebeurt 12 weken na je aanvraag tot opmeting van jouw keukenruimte. Wens je jouw keuken op een ander tijdstip, dan is dit individueel bespreekbaar.  

Na plaatsing van jouw keuken, wordt door de graniethandelaar je keuken nauwkeurig opgemeten. Ongeveer 10 werkdagen later wordt jouw werkblad op de keuken voorzien. Wij zorgen er wel voor dat je in tussentijd kan koken en afwassen. 

Een keuken is een zeer complex gegeven, door de vele materialen en uitgebreid gamma van toestellen is er zeer veel mogelijk. Een gedetailleerde offerte voor jouw keuken kan pas opgemaakt worden wanneer we goed op de hoogte zijn van al jouw wensen. Daarom maken wij graag tijd voor je in één van onze toonzalen. 

Je neemt de tekeningen en offerte me naar huis om deze rustig te bekijken, later doen we de nodige aanpassingen indien de offerte nog niet volledig naar jouw wens is. Wij zorgen samen voor een mooi, gewenst eindresultaat. 

Een offerte is maatwerk, er gaat veel teken- en berekeningswerk aan vooraf. We gaan aan de slag met de wensen en het budget van de klant. Dit willen we allemaal correct op papier zetten. Met foutieve tekeningen en bijhorende prijzen kunnen we geen mooi eindresultaat afleveren!

Elke corpus is gemaakt met 18 mm agglomeraatplaten voorzien van een 10mm dikke ingefreesde rug voor optimale stevigheid.

Iedere deur is voorzien van Blum-otion scharnieren, demper ingewerkt in de scharnier. Iedere lade is voorzien van Blum- Legrabox laden.

De corpus en leggers zijn voorzien van PP- stootband – met LASERtechnologie verwerkt, dit ter bescherming van leggers en corpus. Regelbare kastpoten en plintclipsen worden voorzien om jouw kasten waterpas te zetten. Indien jouw vloer niet 100% perfect zou zijn, kunnen we dit perfect en stevig opvangen met de regelbare poten met grote voet.

Elke legger is voorzien van metalen legseldragers, verstelbaar in hoogte. Bovenkasten zijn voorzien van 3D-metalen ophangsysteem voor een perfecte plaatsing. Aan de hoeken van de plinten worden beschermhoekjes in inox geplaatst evenals langs beide zijden van de vaatwasplint zodat deze makkelijk uit haalbaar is. De inox hoeken worden ook op elke buitenhoek gemonteerd.

In de spoelonderkast wordt steeds een aluminium bodem geplaatst om de kast te beschermen tegen vocht.  

Al onze laden zijn voorzien van Blum- Legabox beslag. Hierin past elke Orgalux-indeling die jij wenst.

In onze toonzalen, via www.orgalux.com of in het Blum-center te Sint Niklaas (info@blumshowroom.be) kan je hierover verdere informatie verkrijgen. 

Het poederlak eindproduct is in hoge mate bestand tegen vlekkenUV uit zonlicht, chemische middelen en luchtvochtigheid. Eveneens is het een product met een hoge krasvastheid.

Het poederlakproces is een milieuvriendelijk afwerksysteem, de poeder wordt langs een elektrode geleid die tot 100.000 volt is opgeladen. De mdf-onderlaag gaat het poeder gelijkmatig aantrekken. Doordat de plaat door een 150°-oven wordt gestuurd zal de poeder polymeriseren en er vormt zich een harde toplaag. Het poeder dat niet wordt aangetrokken valt in een opvangbak en wordt herbruikt. Dit leidt tot een topproduct.

Demo Keukens kan oneindig veel modellen aanbieden.

Een strakke, rechte deur voor een zeer moderne uitstraling, vb. in hoogglanslak, poederlak, of kunststof met een matte structuur. Een deur met een klein profiel voor een warmere, maar toch moderne uitstraling van jouw keuken. Of deuren met grotere profielen, vb. kadermodel, dubbele kaders,… voor een landelijke keuken.

Zit jouw keuze toch niet tussen onze staalmodellen? Dan laten we een staaldeur maken tegen een kleine kostprijs zodat jouw wens de werkelijkheid wordt. 

Neen, elke keuken krijgt bij ons altijd onze vaste kwaliteitseisen mee. De prijs wordt bepaald door de afwerking en gebruikte materialen.

Als jij ons, als toekomstige klant, het vertrouwen geeft om met jouw plan aan de slag te gaan, dan krijg je van ons een gedetailleerde offerte exact opgebouwd naar jouw wensen en naar de beschikbare ruimte. 

Nee. Alle kasten die worden uitgeleverd bij onze klanten zijn van dezelfde kwaliteit. Wij maken geen onderscheid tussen privé-projecten en aannemersprojecten. Wij willen fier zijn op elke keuken die we plaatsen!

Ja zeker. Wij werken al ettelijke jaren samen met onze onderaannemers.
Laat ons even weten of je hierop beroep wil doen. Dan sturen wij jouw volledig dossier naar hen en coördineren wij eveneens deze werken. 

Inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Brochure_demokeukens
Scroll naar boven