Jouw keukenspeciaalzaak

Demo Keukens: wij realiseren jouw droomkeuken

Of je nu kiest voor een landelijke of eigentijdse keuken of je bestaande keuken wil laten renoveren, Demo Keukens is jouw keukenspeciaalzaak! Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij alle nodige expertise in huis voor het realiseren van jouw droomkeuken. Je kan bij ons terecht voor een scala aan keukens van Belgische makelij in tal van maten en uitvoeringen.

Geheel op maat van jouw wensen

Op basis van jouw wensen en ideeën brengen onze persoonlijke adviseurs alle mogelijkheden voor jou in kaart. Nadat jij een keuze hebt gemaakt, bezorgen wij je een gedetailleerde offerte en 3D ontwerp van jouw toekomstige keuken.

Ben je tevreden? Dan wordt deze gemaakt in eigen atelier en door onze eigen mensen geplaatst. Tijdens het project blijft jouw persoonlijke adviseur jouw aanspreekpunt waar je met al je vragen terecht kan. Zo kan jij met een gerust hart op beide oren slapen.

Ook voor een uniek interieur op maat

Naast keukens kan je bij ons ook terecht voor een interieur op maat van jouw wensen. Een badkamer, berging, wasplaats, inloopkast, tv-meubel, dressing; als je het op maat laat maken, past het perfect in je woning. Net als bij onze keukens gaan we ook in dit geval op basis van jouw wensen en ideeën en de beschikbare ruimte een ontwerp maken. Van zodra jij groen licht geeft vervaardigen we het maatwerk in ons eigen atelier. Zo ben jij verzekerd van uniek maatwerk dat perfect aansluit bij jouw stijl.

Laat je inspireren in onze keukenspeciaalzaak

Wil je graag enkele van onze keukens komen ontdekken? Kom dan langs in één van onze toonzalen. Hier kan je in alle rust verschillende mogelijke opstellingen bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar met professioneel advies op jouw maat. Maak je graag een afspraak om je ideeën en wensen persoonlijk te bespreken? Neem dan contact met ons op. We maken graag de nodige tijd voor je vrij.

Inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Brochure_demokeukens
place_icon

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT

Scroll naar boven