Een keukenrenovatie

Op maat van jouw wensen

Loshangende keukenkastjes, een verouderd kookfornuis of gewoon een gedateerde look… Droom je ervan om je oude keuken te renoveren maar weet je niet waar te beginnen? Bij Demo Keukens kan je al meer dan 30 jaar terecht voor een totale keukenrenovatie. Wij renoveren je keuken in een stijl die volledig past bij jouw interieur en die beantwoord aan jouw wensen.

Geef je keuken een nieuwe uitstraling

De keuken is één van de ruimtes in een woning waar je het meeste tijd doorbrengt. Het is dan ook belangrijk dat deze zowel mooi als functioneel is. Ben je uitgekeken op het ouderwetse design van je keuken? Of je deze nu wil vervangen voor een moderne of landelijke keuken, wij hebben een scala aan mogelijkheden in tal van maten en uitvoeringen, voor elk budget.

Uiteraard mag ook degelijke en kwaliteitsvolle keukenapparatuur niet ontbreken bij een keukenrenovatie. Op basis van jouw wensen en behoeften brengen onze persoonlijke adviseurs alle mogelijkheden voor jou in kaart. Nadat jij een keuze hebt gemaakt, bezorgen wij jou een gedetailleerde offerte en 3D ontwerp van jouw toekomstige keuken.

Begeleiding en uitvoering van A tot Z

Je oude keuken uitbreken, eventueel verouderde elektriciteit aanpakken, waterleidingen verplaatsen en in sommige gevallen zelfs de vloer of het plafond uitbreken. Een keukenrenovatie brengt heel wat werk met zich mee, maar wij zorgen ervoor dat dit stressvrij gebeurt. Wij regelen en begeleiden alles van A tot Z om jouw droomkeuken van Belgische makelij te realiseren. Je kan op ons rekenen voor de volledige keukenrenovatie en een afwerking tot in de puntjes.

Meer info over keukenrenovatie

Wil je graag meer informatie ontvangen over een keukenrenovatie op maat? Maak dan een afspraak met je persoonlijke adviseur of neem contact met ons op. Wij zorgen voor een keuken waarin jij je thuis voelt en die volledig beantwoord aan jouw wensen.

Inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Brochure_demokeukens
place_icon

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT

Scroll naar boven