Een moderne keuken

Strak, eigentijds en trendy

Gaat jouw voorkeur uit naar moderne materialen en een gladde of glanzende afwerking? Dan zit je met een eigentijdse keuken goed! Bij Demo Keukens kan je reeds meer dan 30 jaar terecht voor moderne keukens waarin strakke lijnen de boventoon voeren en waarin kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt. Onze vakmensen vervaardigen jouw keuken in een stijl die volledig past binnen je interieur. Kortom een moderne keuken volledig op maat van jouw wensen.

Eigentijds wonen in een strakke moderne keuken

Een moderne keuken kenmerkt zich door een luxueuze uitstraling die gecombineerd wordt met een strakke afwerking. De kleur en het gebruikte materiaal bepalen voor een groot deel de sfeer. Moderne keukens zijn veelal wit, zwart of hebben een aardetint, maar je kan ook kiezen voor frisse, felle kleuren.

Een kookeiland is een belangrijk onderdeel in veel moderne keukens. Dit geeft de keuken een open uitstraling. Hierdoor wordt de keuken automatisch meer betrokken bij de andere ruimtes van de woning. Uiteraard mag ook de modernste keukentechnologie niet ontbreken. Demo Keukens integreert alle inbouwtoestellen met veel aandacht voor gebruiksgemak en functionaliteit.

Altijd een uniek design

Onze moderne keuken collectie van Belgische makelij ademt stijl en klasse uit en kenmerkt zich door strakke hoeken, gewaagde lijnen en speciale kleuren. Hedendaags, trendy, greeploos, design of een combinatie? Bij Demo Keukens kan het allemaal. Voor elke ruimte zoeken wij samen met jou naar de meest optimale indeling en opbouw, met een exclusieve uitstraling en functionaliteit van jouw keuken in het achterhoofd. Nadat jij een keuze hebt gemaakt, bezorgen wij jou een gedetailleerde offerte en 3D ontwerp van jouw toekomstige keuken.

Meer info over een moderne keuken

Wil je graag een nieuwe moderne keuken laten ontwerpen en plaatsen? Maak dan een afspraak met je persoonlijke adviseur of neem contact met ons op. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie.

Inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Brochure_demokeukens
place_icon

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT

Scroll naar boven