Een landelijke keuken

Hedendaags en toch tijdloos

Ben je op zoek naar een klassieke of landelijke keuken? Dan kan je reeds meer dan 30 jaar bij Demo Keukens terecht voor een scala aan mogelijkheden in tal van maten en uitvoeringen. Onze vakmensen vervaardigen jouw keuken in een stijl die volledig past binnen je interieur. Dit alles in de beste materialen met keukentoestellen van de hoogste kwaliteit. Kortom, een keuken op maat waarin functionaliteit, details, verfijning en kwalitatieve materialen perfect samengaan.

Een keuken met een eigen karakter

Bij Demo Keukens vind je een landelijke keuken van Belgische makelij die aan al jouw wensen voldoet, inclusief de moderne toets en het hedendaags comfort. Landelijke keukens stralen sfeer en elegantie uit, waardoor het altijd fijn thuiskomen is. Ze behouden zelfs na vele jaren hun eigen karakter. Natuurlijke materialen staan centraal, zoals hout en natuursteen, omdat deze materialen de warmte van de keuken accentueren.

Ga voor de keuken van jouw dromen

De ideale keuken is de keuken waar jij je goed in voelt. Geen enkele van onze landelijke keukens is identiek. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. Aan de hand van jouw persoonlijke smaak en behoeften zoeken wij de gepaste oplossingen en vertalen we je keukendroom in een droomkeuken.

Nadat jij een keuze hebt gemaakt, bezorgen wij je een gedetailleerde offerte en 3D ontwerp van jouw toekomstige keuken. Ben je tevreden? Dan wordt deze door onze eigen mensen geplaatst. Wist je dat wij ook zorgen voor de opvolging van algemene werken zoals het vernieuwen van vloertegels en het aan- of verleggen van elektriciteit of waterleidingen?

Meer info over een landelijke keuken

Wil je graag een nieuwe landelijke keuken laten ontwerpen en plaatsen? Maak dan een afspraak met je persoonlijke adviseur of neem contact met ons op. Wij zorgen voor een keuken waarin jij je thuis voelt en die overeenstemt met jouw smaak.

Inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Brochure_demokeukens
place_icon

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT

Scroll naar boven