Een interieur op maat

Benut elke ruimte optimaal

Droom jij van een nieuwe badkamer, dressing, badmeubel, haardmeubel, wandkast of bureau? Bij Demo Keukens ben je al meer dan 30 jaar aan het juiste adres voor een stijlvol interieur op maat. Wij staan garant voor maatwerkrealisaties van topkwaliteit. Je kan op ons rekenen voor de volledige opvolging: van ontwerp tot offerte en van planning tot oplevering.

Van haardmeubel tot dressing op maat

Een keuken, inloopkast, berging, wasplaats, tv-meubel, dressing; als je het op maat laat maken, past het perfect in je woning. Elke ruimte wordt dan optimaal benut. Maatwerk is de ideale oplossing om je inrichting volledig af te stemmen op jouw wensen. Daarnaast zorgt het voor een uniek interieur, want alles wordt specifiek op jouw maat vervaardigd.

Bij ons kan je kiezen uit verschillende kwaliteitsvolle materialen en diverse kleuren. Op basis van jouw wensen werken onze adviseurs vervolgens een ontwerp op jouw maat uit. Ben je tevreden? Dan vervaardigen wij alle meubels in ons atelier in België. Daarna worden ze door onze eigen vakmensen bij jou thuis gemonteerd en tot in de kleinste details afgewerkt.

Ook voor een badkamer op maat

In een badkamer is het van belang om de ruimte die je hebt zo optimaal mogelijk te benutten. Een badmeubel op maat is dan ook de perfecte oplossing. Bij ons vind je tijdloze en moderne ontwerpen die verkrijgbaar zijn in verschillende afwerkingen en kleuruitvoeringen. Ze sluiten naadloos aan op jouw wensen en interieur. Zo maken we van jouw badkamer een ruimte waar genieten en ontspannen centraal staat.

Meer info over een interieur op maat

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met je persoonlijke adviseur. Wij helpen je graag verder met professioneel en praktisch advies op jouw maat. Wil je eerst wat inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze pagina met realisaties.

Inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Brochure_demokeukens
place_icon

VIND EEN TOONZAAL BIJ JOU IN DE BUURT

Scroll naar boven