Keukeninspiratie en keukentrends

Je vindt ze hier

Keukeninrichting: dé ingrediënten voor een opgeruimde keuken

Waar ligt mijn klopper? En wat heb ik met het zeezout gedaan? Na een drukke dag wil je graag vlotjes eten op tafel zetten, maar dat is niet simpel als het een rommeltje is in je keukenkasten. Met een overzichtelijke keukeninrichting is koken een pak makkelijker én leuker. 

Alles een plekje dankzij een handige keukeninrichting

Verdeel en heers, ja, dat kan ook in de keuken. Je doet heel veel verschillende dingen in je keuken, toch? Voorbereiden, koken, afwassen, … Het is daarom slim om bij je keukeninrichting in zones te denken. Alles wat bij elkaar hoort, berg je op in dezelfde zone. 

Afwasmiddelen en schoonmaakproducten zet je onder de gootsteen, kruiden en kookpotten in de buurt van het fornuis en je servies dicht bij de vaatwasser … Spullen die je maar af en toe gebruikt, zoals het wafelijzer, zet je hoog en droog. In de keukenkasten waar je minder goed bij kan. 

Orde in je keukenlades en keukenkasten

Een overvolle rommellade of een rammelende pannenkast, klinkt dat bekend in je oren? Met de opbergsystemen van Orgalux die wij aanbieden, organiseer je je kasten een pak makkelijker. Een indeling voor je besteklade ligt voor de hand, maar ook andere lades kan je indelen met handige vakverdelers. Zo krijgen al je spullen een eigen plek. 

Niet alleen je keukenlades, maar ook je kasten verdienen je aandacht. Heb je meer keukengerei dan je kwijt kunt? Ga dan eerst kritisch door al je spullen. Gebruik je die chocoladefondue echt? Of doe je er beter iemand anders een plezier mee. Alles wat blijft, geef je een vaste plek. 

Orgalux heeft ook voor je keukenkasten verschillende opbergsystemen die je daarbij kunnen helpen. Handige kruidenrekjes bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een slimme manier om tegendraadse pannendeksels verticaal op te bergen. Antislipmatten voorkomen dan weer dat al je plastic potjes aan het schuiven gaan van zodra jij je keukenkast opentrekt.  

Meer info over je keukeninrichting

Wil je graag een nieuwe keuken mét een slimme keukeninrichting? Maak dan een afspraak met je persoonlijke adviseur of neem contact met ons op. Wij zorgen voor een keuken die volledig bij jou past. 

Meer inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Cover-ebook
Scroll naar boven