Keukeninspiratie en keukentrends

Je vindt ze hier

Met een LeMans hoekkast haal je alles uit je keuken


Ben je op zoek naar een slimme manier om de schijnbaar verloren hoekjes in je keuken toch optimaal te benutten? Kies dan voor een LeMans hoekkast. Het is dé slimmerik onder de keukenkasten. Dankzij het innovatief systeem creëer je heel wat extra opbergruimte en heb je meteen alles binnen handbereik.

Til de ergonomie van je keuken naar een hoger niveau

De LeMans hoekkast is een product van het Duitse merk Kesseböhmer. De fabrikant staat gekend voor zijn innovatieve keukenoplossingen. De producten zijn van erg hoge kwaliteit en zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast hecht Kesseböhmer ook veel belang aan de ergonomie in de keuken. Zo hoef je door hun ingenieuze systemen niet meer op je knieën voor de keukenkast te gaan zitten en heb je met één enkele beweging de complete inhoud van je kast binnen handbereik.

lemans hoekkast

De voordelen van een LeMans hoekkast

Kies je voor een LeMans hoekkast dan kies je voor heel wat voordelen. De belangrijkste troef is vast en zeker de extra opbergruimte die gecreëerd wordt. Het systeem bestaat namelijk uit twee draaiende plateaus die de kast tot in de verste hoek vullen.

Verder heeft het innovatieve keukenkastsysteem je nog heel wat te bieden:

  • Extreem flexibel

Het is indrukwekkend hoe flexibel de plateaus zijn. Omhoog of omlaag, jij bepaalt zelf de hoogte. Bovendien is het LeMans uittreksysteem zowel links- als rechtsafdraaiend te verkrijgen.

  • Draagvermogen van 25 kg

De twee draaiplateaus werken onafhankelijk van elkaar en beschikken elk over een draagvermogen van maar liefst 25 kg.

  • Functionaliteit meets comfort

De plateaus schuiven soepel en bijna moeiteloos uit de hoekkast. Ook krijg je meteen een duidelijk overzicht van de kastinhoud. Zo hoef je geen uren meer te zoeken naar die ene mixer die helemaal achterin de kast staat.

And last but not least: door middel van een opstaand randje is het onmogelijk dat de inhoud tijdens het in- en uitschuiven van de plateaus valt. 

Meer weten over LeMans keukenkasten?

Op zoek naar een LeMans hoekkast voor jouw keuken? Of heb je graag nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op! We geven je graag advies op maat van jouw wensen en noden. 

Meer inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Cover-ebook
Scroll naar boven