Keukeninspiratie en keukentrends

Je vindt ze hier

Met een witte keuken zit je altijd goed


Weet je niet welke kleur je moet kiezen voor je nieuwe keuken? Ga dan voor een witte keuken. Een witte keuken creëert een heerlijke oase van rust waardoor je er lekker kan ontspannen na een drukke werkdag. Bovendien is wit een perfecte basiskleur die je naar hartenlust kan combineren met andere kleuren en tinten.

Elegant en tijdloos

Het maakt niet uit of jouw woning een landelijke of moderne stijl heeft, een witte keuken vindt zijn plaats in elk interieur. Wit oogt misschien heel modern, maar combineer het met natuurlijke houtkleuren en je krijgt een prachtige landelijke keuken. Bovendien is wit tijdloos, je raakt er nooit op uitgekeken.  

Ben je fan van een minimalistische stijl? Dan heb je nog een extra reden om voor een witte keuken te gaan. Een witte keuken ademt strakheid en elegantie. Ook wanneer je eerder plaats hebt voor een kleine keuken kies je het best voor wit. Doordat wit het ruimtegevoel vergroot, is het de perfecte kleur voor kleine ruimtes.

witte keuken

Eindeloos combineerbaar

Witte keukens zijn altijd al erg populair geweest, maar de manier waarop er met wit gewerkt wordt is door de jaren heen sterk veranderd.  Een trend die momenteel heel erg in is, is om wit te combineren met goudkleurige, zilveren of koperen keukenelementen. Daarnaast vormen wit en zwart nog steeds een gouden duo. Of misschien ben je wel helemaal weg van een metropolitaanse sfeer? Dan kan je enkele marmeren accenten in je keuken voorzien, zoals een marmeren keukenblad of achterwand bijvoorbeeld. Het luxueus gevoel krijg je er gratis bij.

Meer weten?

Heb je graag nog meer informatie over witte keukens? Of wil je graag weten wat er mogelijk is voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! We geven je graag advies op maat van jouw wensen en noden. 

Meer inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Cover-ebook
Scroll naar boven