Keukeninspiratie en keukentrends

Je vindt ze hier

Waarom is een hoekkeuken zo praktisch?

Een nieuwe keuken kiezen is geen eenvoudige opdracht. Je wilt dat je keuken mooi en stijlvol is, maar ze moet ook praktisch zijn en niet te veel plaats innemen. Misschien is een hoekkeuken wel iets voor jou?

De vele voordelen van een hoekkeuken

Een hoekkeuken, beter gekend als de L-vormige keuken, is een zeer efficiënte keukenopstelling. Door de L-vorm neemt de keuken weinig plaats in beslag. Ideaal als je over een iets kleinere ruimte beschikt. Maar ook in grote ruimtes staat dit type keuken prachtig. Daarnaast biedt een hoekkeuken enorm veel opbergmogelijkheden. Naast de vele kasten en lades bestaan er ook innovatieve systemen om de schijnbaar verloren ruimtes in de hoek aan te pakken. Met de LeMans hoekkast bijvoorbeeld benut je deze toch optimaal. En met die extra opbergruimte heb je vaak geen bovenkasten meer nodig waardoor je keuken rust en strakheid uitstraalt.

Hou je ervan om met het hele gezin achter de kookpotten te staan? Dan heb je nog een reden om voor een hoekkeuken te kiezen. De L-vorm biedt enorm veel bewegingsruimte waardoor je elkaar niet voor de voeten loopt tijdens het kokerellen.

hoekkeuken

Een hoekkeuken met een bar? Dat kan!

Je hoeft zeker niet te gaan voor de standaard hoekkeuken. Er bestaan nog veel andere opstellingen waaruit je kan kiezen. Een hoekkeuken met een bar? Het is niet alleen een gezellige, maar ook een praktische optie. Je kan er gezellig een glaasje wijn drinken of je kinderen kunnen er hun schoolwerk maken terwijl jij in de potten roert. Of wat dacht je van een hoekkeuken met een kookeiland? Een eiland oogt niet alleen mooi, het biedt je ook extra kookplezier. Kortom, opties genoeg om uit te kiezen!

Meer weten?

Heb je graag nog meer informatie over hoekkeukens? Of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! We geven je graag advies op maat van jouw wensen en noden. 

Meer inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Cover-ebook
Scroll naar boven