Keukeninspiratie en keukentrends

Je vindt ze hier

Spoelbakaccessoires maken het leven in de keuken nog gemakkelijker


Kom je soms plaats tekort tijdens het koken? Met slimme spoelbakaccessoires verander je je spoelbak in 1,2,3 in een multifunctioneel werkvlak. Je creëert niet alleen extra werkruimte op en rond de spoelbak, je zal ook een pak sneller en efficiënter werken. We zetten er een aantal op een rijtje:

Top-rails

Top-rails worden op de rand van de spoelbak geplaatst en vormen zo een brug over de spoelbak. Dit zorgt ervoor dat je op twee verschillende niveaus kan werken. Handig als je bijvoorbeeld een kookpot wil vullen met water wanneer je spoelbak nog vol met afwas of water staat.

Hoekvormig inzetbakje

Een hoekvormig inzetbakje is een stabiele, verplaatsbare houder die je kan gebruiken als een was- en uitlekbakje voor fruit en groenten of voor de afwas. Je kan er ook sponzen en afwasborstels in bewaren. Je plaatst het hoekvormig inzetbakje gewoon in je spoelbak en tegelijk creëer je weer wat extra ruimte tijdens het koken.

spoelbakaccessoires

Spoelbakrooster

Een spoelbakrooster is exact wat de naam doet vermoeden: het is een rooster dat je over de spoelbak plaatst. Het rooster vergroot de veelzijdigheid van een spoelbak én dat zonder extra plaats in te nemen. Je kan het extra niveau gebruiken om je afwas op te laten afdruipen, ingrediënten af te wassen,… of je kan het rooster gewoon als onderlegger op tafel gebruiken.

Snijplanken

Een snijplank is onmisbaar in de keuken. En een snijplank die over de volledige lengte van de spoelbak schuift is extra handig. Door een snijplank op je spoelpak te plaatsen creëer je opnieuw een extra werkvlak. Je groenten en fruit snijden was nog nooit zo gemakkelijk! Deze soort snijplanken zijn verkrijgbaar in glas, hout en kunststof.

Meer weten over spoelbakaccessoires?

Heb je graag nog meer informatie over spoelbakaccessoires? Of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op! We geven je graag advies op maat van jouw wensen en noden. 

Meer inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Cover-ebook
Scroll naar boven