Keukeninspiratie en keukentrends

Je vindt ze hier

Kolomkasten, een zee van ruimte


Pannen, etenswaren, bestek, borden en tal van verschillende keukentoestellen. In een keuken moet je heel wat spullen opbergen. De oplossing? Kies voor kolomkasten. Dit type keukenkast is ideaal wanneer je de ruimte in je keuken efficiënt wilt benutten.

Wat is een kolomkast?

Een keuken met een zee van opbergruimte, daar droomt toch iedereen van? Met kolomkasten ligt de oplossing binnen handbereik. In een keuken is de opbergruimte meestal verspreid over de onder- en bovenkanten, maar met een kolomkast kan je alles op één plek bewaren.

De kolomkast is een combinatie van een onderkast en bovenkast én de ruimte daar tussenin. Met deze kasten kan je niet alleen heel wat materiaal opbergen, je ziet de inhoud van de kast ook in één oogopslag. Zo kan je al je spullen gemakkelijk terugvinden. Wil je alles uit je keuken halen? Combineer dan je kolomkasten met een LeMans hoekkast of een carrouselkast.

kolomkasten

Voor ieder wat wils

Heb jij gekozen voor een moderne keuken? Dan kan je gaan voor greeploze strakke kasten. Heb je een klassieke of landelijke keuken dan zullen kolomkasten in hout het best bij je keuken passen. Kortom, welke stijl je keuken ook heeft er is altijd wel een kast die perfect bij het plaatje past. Kolomkasten zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en afwerkingen.

Bovendien heb je ook keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo kan je gaan voor een ingebouwde kolomkast die perfect opgaat in de rest van je keuken, of een losse hoge kast die je kan gebruiken als extra servies- of voorraadkast. Daarnaast zijn er ook nog de smalle kolomkasten (ook wel gekend als de apothekerskasten), de hoge hoekkasten en de hoge ladekasten.

Op zoek naar kolomkasten?

Ben je op zoek naar kolomkasten of wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal. We geven je graag advies op maat van jouw wensen en noden. 

Meer inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Cover-ebook
Scroll naar boven