Keukeninspiratie en keukentrends

Je vindt ze hier

Dit zijn dé keukentrends van 2022


Hulp nodig bij het kiezen van jouw nieuwe droomkeuken? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de keukentrends van 2022? Wij delen ze graag met jou!

1. Natuurlijke kleuren

Neutrale kleuren boven in 2022. We kiezen dit jaar massaal voor neutrale, maar toch warme kleuren die comfort en een relaxte sfeer uitstralen. Denk aan gebroken wit, beige, crème en aardse tinten. Wissel deze kleuren af met zwart of donkergrijs om wat body en textuur aan je keuken te geven.

2. Leefkeuken

Deze nieuwe keukentrend verandert het gebruik van de keuken compleet. Weg met gesloten deuren, want de keuken maakt meer dan ooit deel uit van je leefwereld. De keuken is meer dan enkel een fijne plek om te koken, het is ook een plek om te werken en gezellig samen te zijn met je gezin. De alles-in-één-keuken neemt verschillende vormen aan. Ga je voor een keuken met een kookeiland of eentje met een bar? 

keukentrends 2022

3. Less is more

Je keuken moet rust uitstralen. Onzichtbare handgrepen, een leeg aanrecht,… hoe minder je ziet hoe beter! Keukenapparaten die je dagelijks nodig hebt, zoals een koffiezet, de keukenrobot of een broodrooster worden mooi opborgen of ingebouwd. En heb je al een kokendwaterkraan? Dan kan die waterkoker op het aanrecht ook meteen weg!

4. Grijze keuken

We zeiden het eerder al, neutrale kleuren zijn dé trend in 2022. Vooral grijze keukens worden populair dit jaar. Je kunt hierbij kiezen uit tal van verschillende tinten. Ga je voor lichtgrijs of heeft een antraciet keuken jouw voorkeur? Aan jou de keuze! Door je grijze keuken te combineren met een zwart werkblad maak je er een strakke, moderne keuken van. Eerder fan van een landelijke stijl? Dan kan je kiezen voor een houten werkblad.

keukentrends 2022

Meer weten over de keukentrends van 2022?

Wil je graag nog meer weten over de keukentrends van 2022? Of ben je benieuwd wat  mogelijk is in jouw situatie? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze toonzaal. We geven je graag advies op maat van jouw wensen en noden. 

Meer inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Cover-ebook
Scroll naar boven