Keukeninspiratie en keukentrends

Je vindt ze hier

Inductie actie: GRATIS Smeg gietijzeren grillplaat


Smeg biedt een uitgebreid gamma aan inductiekookplaten. Deze hebben als voordeel dat je de temperatuur perfect kan controleren en zo het energieverbruik vermindert. Doordat de inductiekookplaten werken met behulp van een magnetisch veld, dat geactiveerd wordt door direct contact met de pan, verbruiken de inductiekookplaten van Smeg veel minder energie dan traditionele kookplaten. Bovendien wordt de rest van het kookoppervlak niet heet. Daarnaast is het speciale Suprema glas, waarvan de inductiekookplaten gemaakt zijn, zeer hittebestendig en eenvoudig te reinigen.

De inductiekookplaten van Smeg bestaan in verschillende formaten en bieden verscheidene functies dankzij specifieke zones zoals de Multizone of Flexizone. Met de Multizone functie kan je ervoor kiezen om twee zones te combineren en te gebruiken als één grote kookzone voor een optimaal gebruiksgemak. 

Kom snel langs in één van onze toonzalen en ontvang tot 30 september 2020 bij aankoop van een Smeg inductiekookplaat of inductiefornuis met Multizone of Flexizone een gratis Smeg gietijzeren grillplaat ter waarde van €279,00*.

* = alleen geldig voor particulieren

Meer inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Cover-ebook
Scroll naar boven