Keukeninspiratie en keukentrends

Je vindt ze hier

Zwarte keuken straalt elegantie en luxe uit

Op zoek naar een nieuwe keuken? Overweeg dan om voor een zwarte keuken te gaan. Het is dé keukentrend van het moment. Een keuken in het zwart straalt niet alleen elegantie en warmte uit, zwart is ook een tijdloze kleur die perfect past in zowel een landelijke als een moderne keuken.

De troeven van een zwarte keuken

Durf jij het aan, een keuken in het zwart? Veel mensen vinden het gewaagd, maar zij hebben waarschijnlijk de troeven van zo’n keuken nog niet ontdekt. Zo is zwart eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen. Verder voegt een zwarte keuken karakter toe aan je interieur en is het zeker een originele keuze.

Kies je voor een volledige of gedeeltelijk zwarte keuken? Alles is mogelijk! Van het keukenblad tot de kasten, van de kraan tot de kookplaat… bijna ieder keukenonderdeel is in het zwart verkrijgbaar.

zwarte keuken

De materialen

Er bestaan twee soorten keukens in het zwart: een matte zwarte keuken of de hoogglans variant. Een hoogglans keuken straalt meer luxe uit, terwijl een matte keuken een rustige uitstraling heeft. In de volle zon kan een hoogglans keuken zorgen voor spiegelachtige reflecties, hier heb je met een matte keuken geen last van. Verder zie je op een mat zwarte keuken niet zo snel vingerafdrukken als op een hoogglans exemplaar.

Hou je niet van schoonmaken, maar ben je wel helemaal gek van zwarte keukens? Ga dan voor een matte keuken uit Fenix materiaal. Door zijn nanotechnologie voelt een Fenix keukenblad zacht aan en verdwijnen kleine krasjes vanzelf. Daarnaast zijn er geen vingerafdrukken op te zien, is een Fenix keuken heel gemakkelijk te onderhouden en stoot ze door de antistatische behandeling stof af. Fenix keukens zijn ook vlekbestendig wat vooral een groot voordeel is voor greeploze keukens

Meer weten over een keuken in het zwart?

Heb je graag nog wat meer informatie over een zwarte keuken? Neem dan snel contact met ons op! We geven je graag advies op maat van jouw wensen en noden. 

Meer inspiratie nodig?

Laat je verleiden door onze keukens en download eenvoudig en GRATIS onze brochure boordevol inspiratie en ideeën voor jouw nieuwe droomkeuken!

Cover-ebook
Scroll naar boven